Ga naar de inhoud

 

 

Over mezelf

 

Wie is Shirin? 

Een di√ętiste die jou wil helpen transformeren naar de beste versie van jezelf.¬†Ik zoek met jou naar een levensstijl waarin je de vrijheid hebt om echt te genieten.¬†Vindt samen met mij jouw gezonde balans!¬†

Hallo en welkom op mijn site! Ik stel me graag even aan je voor. 

Mijn naam is Shirin. Ik ben een erkende di√ętiste, erkende kinderdi√ętiste, diabeteseducator, kok en leerkracht.¬†

Ik ben een di√ętiste die niet op de klassieke manier te werk gaat. Zo zal je bij mij geen dagschema’s vinden, zal je geen calorie√ęn moeten tellen en zal ik ge geen voedingsmiddelen verbieden in je eetpatroon. Ook wordt er tijdens mijn consultaties geen focus gelegd op gewicht. Wel op gezondheid en op een gezonde relatie met voeding.¬†

Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf waarin je de vrijheid hebt om echt te genieten. 

Kort na mijn opleiding voedings- en dieetkunde begon ik als zelfstandige di√ętiste. Werken op de klassieke manier voelde voor mij niet juist. Ik stond niet voor de volle 100% achter de begeleiding die ik gaf aan mijn cli√ęnten.¬†

Stel je eens voor… jouw hele leven zonder dat ene stukje chocolade of die lekkere frietjes? Dat houd niemand vol.¬†

Ik zocht naar een aanpak die ikzelf ook zou kunnen volhouden waarbij er een mooie balans is tussen genotsvoeding en voedzame voeding. Ik leer jou om terug te genieten van voeding, terwijl je ook voor jezelf en je lichaam zorgt. Ons lichaam verdient namelijk de beste zorgen. 

Uiteindelijk ontdekte ik de principes van intu√Įtief eten. Wat een verrijking! Intu√Įtief eten is eten waar je lichaam nood aan heeft. Het lijkt heel erg simpel maar dat is niet altijd zo. Doorheen de jaren hebben we het vaak afgeleerd om te luisteren naar onze eigen noden. Nochtans bezig ons lichaam verschillende technieken om aan te tonen wanneer jij honger hebt, verzadigd bent of even nood hebt aan ontspanning.¬†

Daarnaast kunnen ook jonge kinderen en adolescenten bij mij terecht in hun zoektocht naar een gezonde levensstijl. We gaan samen op zoek naar wat haalbaar is in jullie gezin waarbij we samen streven naar een gezellig en stressloos maaltijdgebeuren. Ook hierbij is het gewichtsneutraal opvoeden een belangrijke factor in mijn visie. 

Mijn missie als kinderdi√ętiste bestaat er in je te ondersteunen als ouder zodat je ge√Įnformeerde voedingskeuzes kan maken. Op die manier kan je vol vertrouwen jouw kind (op)voeden.¬†

Als laatste studeerde ik ook af als diabeteseducator waarbij ik je graag begeleid in je zoektocht richting een gezonde levensstijl. Je kan bij mij terecht voor al je vragen rond diabetes. 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ben jij opzoek naar een voedzame en haalbare manier van eten, zonder strenge regels en restricties? Dan zijn de begeleidingen die ik aanbied, iets voor jou! Samen zullen we ontdekken hoe jouw lichaam kunt voeden voor zowel je fysieke gezondheid als voor je mentaal welbevinden.  

 

Ontdek hier mijn aanbod

 

Gezond leven

Ben je op zoek naar een duurzame en levenslange oplossing? Leer terug genieten van eten zonder schuldgevoelens! Vindt jouw gezonde balans!

 

 

 

Medische consulten

Heb je een medisch probleem waarbij je baat zou kunnen hebben met voedingsadvies? Ik kan jou helpen met het uitwerken van een passend plan dat aansluit bij jouw gezondheidsbehoeften en -doelen

Voedingsbegeleiding op voorschrift

Heb je een voorschrift van de huisarts in kader van verhoogde bloedwaarden? 

 

 

 

Voedingsproblemen bij kinderen en jongeren

Voeding binnen de groeifase van een kind speelt een belangrijke factor bij de ontwikkeling van een gezond eetpatroon. Bij problemen kan ik ook ondersteuning aanbieden.

 

Diabetes

Is er (net) diabetes vastgesteld? Wil je hiervoor advies? We beginnen met een algemene uitleg over wat diabetes is, nadien overlopen we je voedingsgewoontes

 

 

Gezonde voeding en levensstijl

Mijn hoofdfocus ligt natuurlijk op alles rond gezonde voeding en een betere levensstijl. Samen met u ga ik een persoonlijke weg afleggen naar ons vooropgestelde doel.

 

Voeding bij overgewicht en obesitas

De ideale voedingsgewoontes bereiken is nooit gemakkelijk alleen. We bespreken de huidige situatie en kijken hoe uw dagelijkse voedingspatronen en levensstijl aangepast kunnen worden om lekker in je vel te zitten!

 

Voeding bij ondergewicht

Ook voeding bij ondergewicht verdient alle aandacht bij mij. Samen overlopen we de nodige stappen die gezet moeten worden om terug uw maximale sterkte te bereiken.

 

Voedingsproblemen bij kinderen en jongeren

Voeding binnen de groeifase van een kind speelt een belangrijke factor bij de ontwikkeling van een gezond eetpatroon. Bij problemen kan ik ook ondersteuning aanbieden.

 

Ondersteuning vegetarisme/veganisme

Wilt u een vegetarisme/veganisme opnemen binnen uw levensstijl of zoekt u bijkomende ondersteuning? Dan zorg ik voor een traject op maat van uw wensen.

 

Hart-en vaatziekten

Ook bij specifiekere ziekten zoals hart-en vaatziekten geef ik uitleg aangepast aan uw noden.

 

Spijsverteringsstoornissen en prikkelbare darmsyndroom

Verder geef ik ook raad bij spijsverteringsstoornissen of prikkelbare darmsyndroom en zoeken we samen naar een evenwichtige balans die uw problemen onderdrukt.

 

Advies bij zwangerschap

Bent u zwanger en weet u niet goed welk voedsel het beste is voor uzelf en uw baby? Ik geef advies doorheen de hele zwangerschapsperiode.

 

Metabool syndroom

Samen evalueren we uw bloedwaarden, gewicht en bloeddruk voor een gezonde levensstijl.

 

 

NOG EEN VRAAG?

Stuur mij een bericht!