Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop Diëtiste Shirin

Identiteit van de webshopeigenaar en van de verkoper:

De webshop www.dietisteshirin.be is eigendom en valt onder de verantwoordelijkheid van:

Diëtiste Shirin

Shirin Van Mele

Antwerpse steenweg, 166

9140 Tielrode

Tel : 0476 01 76 85

E-mailadres: hello@dietisteshirin.be

Ondernemingsnummer: BTW BE 0753.369.009

Gelieve deze voorwaarden zorgvuldig te lezen voor u een product bestelt op deze website. Bij het bestellen van producten op deze website, verklaart u zich akkoord met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

1. Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de klant en Diëtiste Shirin op alle handelingen ter uitvoering daarvan. Diëtiste Shirin heeft ten alle tijde het recht deze voorwaarden en de inhoud van de website www.dietisteshirin.be te wijzigen. Indien één of meerdere bepalingen van deze voorwaarden nietig zouden zijn, blijven de overige bepalingen onverminderd van toepassing.

2. Contact

Per telefoon: 0476 01 76 85

Per mail: hello@dietisteshirin.be

3. De overeenkomst

Door het plaatsen van de bestelling aanvaardt de klant deze voorwaarden.

Met de plaatsing van een bestelling en de betaling van een digitaal product gaat de klant een definitieve koopovereenkomst aan met diëtiste Shirin. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op de site beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het bestelproces dient u deze voorwaarden ook te accepteren.

4. Producten, prijzen en tarieven

Alle producten die door diëtiste Shirin aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven. De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. Door het statuut van diëtiste bevatten de aangegeven prijzen geen BTW. Diëtiste Shirin kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten die in zijn aanbiedingen voorkomen. 

5. Betaling en betalingswijze

De koper is ertoe gehouden het bedrag te betalen zoals vermeld op de afrekening of factuur.  Betalen kan via overschrijving op onze rekening met de aangeboden betaalmethodes bij checkout. 

6. Verzend en leveringsbeleid

Direct na bevestiging van uw aankoop van een digitaal product uit de webshop wordt de download u aangeboden. Deze wordt ook naar het ingevulde emailadres verstuurd. Met het downloaden van een digitaal product uit de webshop gaat u ermee akkoord dat u uw recht tot herroeping verliest. 

7. Gegevens van de klant

Zie ons privacybeleid.

8. Toepasselijk recht

Op de digitale producten van diëtiste Shirin berust copyright. Het is daarom niet toegestaan de gekochte digitale producten te kopiëren en /of te verspreiden en/of commercieel te exploiteren.

Op alle overeenkomsten tussen diëtiste Shirin en de klant is het Belgisch Recht van toepassing.

Indien u verdere vragen en/of opmerkingen heeft in verband met deze Algemene Voorwaarden, aarzel niet contact op te nemen met ons.