Ga naar de inhoud

Welkom bij diëtiste Shirin!

Hallo!

Ik ben een erkend diëtiste en ik nodig jou graag uit in mijn praktijk in de regio Hamme, Temse & Belsele

Met mijn logo illustreer ik kort en bondig mijn visie. Je ziet in de eerste plaats een ‘S’ verschijnen. Dit verwijst naar mijn naam. Daarnaast illustreert mijn logo een balans. Mijn visie staat voor het vinden van de juiste balans tussen gezond en genieten. Ik wil je laten zien dat je voor een gezonde levensstijl niet op een (streng) dieet hoeft.

Ik ben geen voorstander van diëten, maar wel van het veranderen van ongezonde leef- en eetgewoonten naar een gezonde levensstijl.

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde relatie met voeding opbouwen en gezonde keuzes leren maken op langere termijn vol te houden is.

Bij mij zul je ook geen kant-en klare dieten terugvinden. Ik vind het belangrijk dat er op maat gewerkt wordt en ingespeeld wordt op jouw persoonlijke situatie.

Hopelijk tot snel!